Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Німецьке видання заявило в поліцію на Грема Філліпса

Четвер, 4 серпня 2016, 03:48

Німецьке видання Correctiv поскаржилося в правоохоронні органи на Грема Філліпса, який раніше співпрацював з російськими телеканалами RT і "Звезда".

Про це повідомляє BBC.

Згідно з повідомленням в "Фейсбуці" видання, Філліпс і німецький журналіст Біллі Сікс увірвалися в приміщення берлінської редакції Correctiv.

Вони відразу почали знімати редакцію і зажадали зустрічі з журналістом Маркусом Бенсманном, який вів розслідування аварії "Боїнга" MH17 на сході України в 2014 році.

Повідомляється, що Філліпс і Сікс кричали "Брехлива преса" і "Чому ви брешете?"

Вони остаточно покинули редакцію тільки, після того як прибула викликана журналістами поліція.

Видання Correctiv вже звернулося в поліцію зі скаргою несанкціоноване проникнення порушення недоторканності приватного життя.

Філліпс підтвердив в своєму "Твіттері", що приходив до редакції Correctiv.

"Що відбувається, коли ти ставиш питання пропагандистам 21-століття в дусі Геббельса. Звинувачення в злочині!" - Написав він.

Грем Філліпс став відомий після своїх репортажів із зони конфлікту на сході України для російських пропагандистських телеканалів.

У 2014 році Служба безпеки України видворила його за межі країни з забороною на в'їзд терміном на три роки.

Журналіст Біллі Сікс відомий своїми розслідуваннями про катастрофу MH17. У фільмі Бі-бі-сі про теорії змови він розповів, що, за його версією, "Боїнг" був збитий двома бойовими літаками: один стріляв з гармати, інший випустив ракету.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...