Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україна провела ракетні навчання біля окупованого Криму

П'ятниця, 13 січня 2017, 23:28

На Херсонщині, ,біля адмінкордону з окупованим Кримом, підрозділи протиповітряної оборони оперативно-тактичного угруповання "Південь" спільно з підрозділами бойового забезпечення провели тактико-спеціальні заняття.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України

"Під час занять військовослужбовці відпрацювали питання управління й взаємодії різнорідних підрозділів: аерозольне маскування при зміні стартових позицій, скрите висування в райони розгортання підрозділів ППО, а також сумісний рух колони на велику відстань", - йдеться в повідомленні.

У Міноборони зазначили, що особливістю цих навчань стало виконання поставлених завдань підрозділами ППО як вдень, так і вночі.

Також під час занять військовослужбовці, які пройшли бойовий вишкіл в зоні проведення АТО, ділилися досвідом з випускниками навчальних підрозділів минулого року.

"При підведенні підсумків керівництвом було акцентовано увагу на необхідності вдосконалення бойового злагодження розрахунків та набуття практичного досвіду з бойового застосування штатного озброєння та військової техніки", - заявили в Міноборони.

 
 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування