Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Аброськін: лист про зняття недоторканності з Парасюка підписали вже 500 поліцейських

Четвер, 16 березня 2017, 23:48

Особовий склад поліції звернувся до президенту Петра Порошенка, голови ВР Андрія Парубія і генпрокурора Юрія Луценка з проханням позбавити нардепа Володимира Парасюка недоторканності.

Про це повідомив заступник голови Нацполіціі начальник ГУНП в Донецькій області В'ячеслав Аброськін на сторінці в Facebook.

"Лист вже підписали понад 500 співробітників поліції Донеччини. Завтра він буде переданий до територіальних підрозділів поліції аби кожний бажаючий поліцейський зміг приєднатися. Також підтримати діючих співробітників зголосилися й пенсіонери та ветерани ОВС", - заявив він.

Також, за словами Аброськіна, заступник начальника Краматорського ОП Андрій Друмов, який зупиняв Парасюка та інших учасників блокади біля Слов'янська, почав отримувати погрози.

"Після опублікування "співчуваючими Парасюку" персональних даних в Інтернеті Андрій Друмов почав отримувати погрози: "Ми знаємо, де твоя сім’я, ми знаємо, де твоя донька", - написав Аброськін.

Раніше 16 березня Аброськін повідомляв, що поліція буде просити генпрокурора зняти недоторканність з Парасюка.

Раніше Парасюк заявив, що готовий до зняття недоторканності з нього.

Як повідомлялося, 14 березня біля Слов'янська правоохоронці зупинили людей, які планували приєднатися до блокади з ОДРЛО на Донбасі. З ними був Парасюк. Його помічниця заявила у коментарі "Українській правді", що поліція застосувала до нардепа сльозогінний газ і пошкодила руку.

У прес-службі Донецької обласної поліції заявили, що це як раз Парасюк бив правоохоронців і намагався вирвати у них з рук зброю.

Заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін заявляв, що у результаті конфлікту 7 співробітників поліції Донеччини отримали травми різного ступеню важкості та потрапили у лікарню.

Генпрокурор Луценко не виключає висунення підозри позафракційному депутату Володимиру Парасюку, якщо слідство встановить достатні підстави.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування