Активісти приїхали до голови Солом'янського суду

Неділя, 5 березня 2017, 19:37
Активісти приїхали до голови Солом'янського суду

Активісти з "Національного корпусу" приїхали додому до голови Солом'янського суду Людмили Шереметьєвої та закликали її прибути на робоче місце для розблокування судового засідання щодо глави ДФС Романа Насірова. 

Як повідомили УП представники "Нацкорпусу", вони поспілкувалися з Шереметьєвою через закриті двері квартири. 

"Вона вдома. Ми переказали їй прохання прибути до суду... Готові забезпечити їй транспортування до суду", - зазначили активісти. 

Згоди виїхати разом до суду Шереметьєва не дала, при цьому заявила, що викличе поліцію. Частина активістів лишається біля її будинку. 

 
 

Як відомо, раніше нардеп Сергій Лещенко заявив, що групою депутатів Верховної Ради буде ініційовано кримінальне розслідування відносно глави Солом'янського райсуду Києва Людмили Шереметьєвої за зрив роботи суду.

"Відповідну заяву буде направлено в Генпрокуратуру і НАБУ, якщо до 19 години неділі вона не виконає свої прямі обов'язки - а саме організувати роботу суду по справі Насірова", - написав депутат.

За його інформацією, ввечері в суботу Солом'янський суд відвідав Ярослав Головачов, який очолює Апеляційний суд Києва. 

олова Солом'янської суду Шереметьєва сказала не виходити на роботу другому черговому судді, унеможлививши розгляд відводу судді у справі Насірова в терміни його перебування під вартою. Таким чином, було зроблено все, щоб до 23 години обрання запобіжного заходу Насірову так і не відбулося - і його відпустили з-під варти", - заявив Лещенко.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування