Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Князєв підписав контракт на службу в поліції на 5 років

Вівторок, 4 квітня 2017, 17:45

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков уклав з головою Національної поліції України Сергієм Князєвим контракт про проходження служби на 5 років.

Про це повідомляє сайт МВС.

Це новація у законодавстві. Згідно із статтею 63 Закону про Національну поліцію, контракт про проходження служби в поліції з-поміж іншого укладається з керівником поліції - строком на п’ять років з правом продовження контракту одноразово строком до п’яти років.

Відповідно до контракту Сергій Князєв призначений на посаду терміном на п’ять років та добровільно бере на себе обов’язки проходження служби в поліції.

За умовами контракту глава Нацполіції зобов’язується неухильно дотримуватися положень Конституції України, законів та нормативно-правових актів, що регламентують діяльність поліції, професійно виконувати свої посадові обов’язки, не порушувати права та свободи людини, спрямовувати свою діяльність на задоволення потреб населення та зосередити зусилля на зростанні рівня довіри до НПУ як основного критерію оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції тощо.

Як відомо, 8 лютого Кабінет міністр призначив генерала поліції третього рангу Сергія Князєва керівником Національної поліції України.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування