Аеропорт Львова повідомив про затримки рейсів до Анталії

Неділя, 5 серпня 2018, 18:34

іжнародний аеропорт "Львів" поінформував про затримки рейсів авіакомпанії "Azur Air" у напрямку Анталії (Туреччина).

Повідомлення розміщено на сторінці аеропорту у Facebook.

"UTN3216 Анталія-Львів затримується в Анталії до 17-30 (плановий виліт 10-35), UTN3215 Львів-Анталія затримується у Львові до 20-30 (плановий виліт 14-45)", - йдеться у повідомленні. 

Причина затримки рейсів не вказується. 

Читайте також: "Розбір польотів: хто відповість за туристичний колапс"

Нагадаємо, у червні-липні 2018 р. українські туристи не змогли вчасно вилетіти з-за кордону після відпочинку, зокрема й через конфлікти туроператорів з авіаперевізниками.

Так, українці застрягали у ТунісіАлбанії, на іспанському острові Мальорка, у Грузії, в Єгипті, Туреччині та інших курортних країнах.

У Мінекономрозвитку пояснили затримки авіаресів через те, що чартерні авіаперевізники зазнали перевантаження внаслідок значного збільшення кількості охочих відпочити за кордоном. 

Один з туроператорів, компанія "Join UP!", заявила про рішення скоротити польотну програму до Туреччини, щоб знизити навантаження на авіаперевізників і стабілізувати ситуацію на туристичному ринку. 

У Міністерстві інфраструктури опублікували рейтинг непунктуальних авіаперевізників.

В уряді створили робочу групу, яка працює над притягненням туроператорів до відповідальності і загалом над посиленням відповідальності за туристичну діяльність.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...