Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ліга Чемпіонів: Коноплянка допоміг "Шальке" обіграти "Локомотив"

Четвер, 4 жовтня 2018, 00:08

Український півзахисник німецького "Шальке" Євген Коноплянка відзначився асистом у матчі другого туру групового раунду Ліги Чемпіонів проти московського "Локомотива" (1:0).

На 88-ій хвилині після подачі українця з кутового забив Маккені.

В іншому матчі групи D португальський "Порту" мінімально обіграв турецький "Галатасарай" - 1:0. Після двох турів "Порту" і "Шальке" мають 4 бали, у "Галатасарая" 3 пункти, у "Локомотива" - 0.

У групі А дортмундська "Боруссія" розгромила "Монако" (3:0), а мадридський "Атлетико" був сильнішим за "Брюгге" (3:1). У "Боруссії" і "Атлетико" по 6 балів, у "Монако" і "Брюгге" - 0.

Фіналіст минулого сезону Ліги Чемпіонів - англійський "Ліверпуль" - мінімально поступився італійському "Наполі" (0:1). В іншому поєдинку групи С "ПСЖ" переграло "Црвену Звезду" (6:1). Після двох матчів у "Наполі" 4 очки, у "Ліверпуля" і "ПСЖ" - по 3, у "Црвени Звезди" - 0.

Лідерами групи В є іспанська "Барселона" та міланський "Інтер" (у обох - 6 балів). Каталонці на виїзді обіграли "Тоттенхем" (4:2), а "Інтер" взяв 3 очки у матчі з "ПСВ" (2:1). "Тоттенхем" і "ПСВ" після 2 стартових турів поки не мають набраних очок.

Олексій Павлиш, УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування