Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

На Одещині затримали жартівників, які напідпитку "мінували" київське метро

Понеділок, 7 січня 2019, 16:51

В Одеській області поліція встановила особи та затримала "мінерів", які жартома заявляли про мінування станції столичного метрополітену та житловий будинок  в Одесі.

Про це 7 січня повідомили у відділі комунікації поліції Одеської області.  

"В Овідіопольському районі у компанії чоловіків напідпитку один з них непомітно скористався телефоном друга, подзвонив на "102" і повідомив, що за два дні вибухне станція столичного метрополітену. Ще один випадок "мінування" стався у м.Білгород-Дністровський, де невстановлена особа, зателефонувавши до поліції, повідомив про закладену вибухівку в одному з  магазинів міста", - зазначили правоохоронці.

Окрім того в Одесі 35-річна місцева мешканка зателефонувала до поліції та заявила, що збирається підірвати гранатою житловий будинок. 

"Правоохоронці встановили особи та місцезнаходження двох "мінерів", а також  власника телефону, з якого було зроблено повідомлення про закладену вибухівку на території Білгорода-Дністровського. Особа правопорушника встановлюється", - повідомили у поліції. 

За всіма фактами відкрито кримінальні провадження за ч.1 ст. 259 КК (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). 

"Особам, які здійснили неправдиві повідомлення про мінування, загрожує покарання у вигляді штрафу від 500 до 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років", - заявили в облуправлінні НП. 

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...