Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики ОРДО затримали одного зі своїх "спонсорів" - ЗМІ

Понеділок, 7 січня 2019, 19:59
Бойовики ОРДО затримали одного зі своїх спонсорів - ЗМІ

Бойовики в окупованому Донецьку затримали підприємця Дмитра Автономова, відомого підтримкою "русской весны".

Про це повідомляють "Новости Донбасса" з посиланням на онлайн-ресурси бойовиків і джерела у "правоохоронних органах" ОРДО.

Зазначається, що окрім Автономова було затримано його найближчих родичів та керівників підприємств, де він є співзасновником. Самого Автономова "затримали без пред'явлення звинувачень 28 грудня".

"Соратники Автономова пов'язують його затримання зі спробами "віджати" прибуткові підприємства, скориставшись зміною влади у "ДНР", - зазначають джерела.

Після окупації частини Донецької області проросійськими бойовиками Автономов постачав їм продукти харчування та пальне, спонсорував встановлення пам'ятників на їх честь та підтримував громадські ініціативи "ДНР" за часів екс-ватажка бойовиків Олександра Захарченка. 

Раніше ЗМІ повідомляли про впливовість Дмитра Автономова у "ДНР", який володів великим вугільним бізнесом, керував підприємствами "Донбассуголь" і "Востокуглемет", очолював благодійний фонд "Відродження Донбасу". Також зазначалося, що Автономов "забезпечує до 20% надходжень до "бюджету" угруповання "ДНР".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...