Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ОБСЄ: Поблизу Луганська бойовики тримають 22 "Гради"

Субота, 2 березня 2019, 22:23
ОБСЄ: Поблизу Луганська бойовики тримають 22 Гради

Спостережна місія ОБСЄ зафіксувала 22 реактивні системи залпового вогню БМ-21 "Град" недалеко від н.п.Катеринівка.

Відповідно до звіту місії, озброєння у непідконтрольних Україні районах розміщено в порушення ліній відведення, передбачених Мінськими угодами. 

"28 лютого СММ зафіксувала 22 реактивних системи БМ-21 "Град", 122 мм, недалеко від н.п. Катеринівка (колишнє Ювілейне, 8 км на захід від Луганська)", - повідомили в ОБСЄ.

27 лютого безпілотник ОБСЄ малого радіусу дії виявив на північній околиці н.п. Довге один бронетранспортер (типу БТР) у дворі будівлі, очевидно, покинутої. 

Також недалеко від Довгого спостерігачі відзначили раніше зафіксовану велику систему траншей і одну зенітну установку (ЗУ-23, 23 мм), встановлену на багатоцільовий броньований тягач МТ-ЛБ-M.

У підконтрольних уряду районах місія зафіксувала один бронетранспортер типу БТР поблизу Кирилівки (26 км від Маріуполя) і один міномет невстановленого типу на вантажівці у дворі житлового будинку.

"28 лютого команда СММ бачила дві автоматизовані станції перешкод (Р-330Т) поряд з н.п.Бахмут (67 км на північ від Донецька)", - повідомили спостерігачі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування