Головні новини понеділка і ночі: міжнародне авіасполучення, Тимошенко і Ляшко  

Вівторок, 16 червня 2020, 08:00
Головні новини понеділка і ночі: міжнародне авіасполучення, Тимошенко і Ляшко  

В Україні відновлюється міжнародне авіасполучення, Тимошенко підтримає Ляшка на виборах до Ради — актуальні новини 15 червня.

Про авіасполучення

Із 15 червня в Україні відновлюється міжнародне пасажирське авіасполучення. Зранку в аеропорту "Бориспіль" на понеділок було заплановано 15 рейсів, із них міжнародні — 4 на приліт і на виліт.

Про Тимошенко та Ляшка

Юлія Тимошенко заявила, що її партія підтримує радикала Олега Ляшка на виборах до Верховної Ради восени на 208 окрузі на Чернігівщині.

Про телеграм-канали Української правди

Багато пишемо про коронавірус і не тільки у наші Telegram-канали.

УП. Стрічка — короткі та оперативні новини про те, що відбувається прямо зараз;

УП. Кляті питання — відповіді на найпоширеніші питання, стислий переказ публікацій, підсумкові новини дня.

Радимо підписатися, на обидва канали, щоб бути в курсі найголовніших подій, важливої інформації та нічого не пропустити.

Про інші важливі новини

МОЗ склало перелік країн зі значним поширенням COVID-19. У так звану червону зону потрапили 50 держав, України серед них немає.

Директорка київської школи, вже знаючи про наявність у неї коронавірусу, пішла на роботу і спілкувалася з багатьма людьми, наражаючи їх на небезпеку — тепер проти неї можуть порушити кримінальну справу.

"Руки геть від ЗНО": українці відреагували на можливе скасування тестування флешмобом у соцмережах.

Вищий антикорупційний суд засудив депутата Київської обласної ради Олександра Мефодія до 5 років позбавлення волі з конфіскацією частини майна за зловживання впливом. 

Суд відправив під цілодобовий домашній арешт екслідера одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка, підозрюваного у вбивстві. 

Пізніше активісти влаштували акцію під помешканням генпрокурора Ірини Венедіктової, а потім пішли до Офісу президента.

В Україні зафіксовано 31 810 випадків захворювання на коронавірус — за добу кількість хворих зросла на 656. Внаслідок ускладнень померла 901 особа, 14 253 пацієнти одужали. 

У Печерському суді Києва ухвалили рішення про надання дозволу на затримання підозрюваного у замовленні нападу на активістку Катерину Гандзюк Владислава Мангера з метою його приводу до суду.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування