Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Розбещення, насильство, порно: в Києві судитимуть чоловіка за 44 епізодами

Вівторок, 7 липня 2020, 16:48
Розбещення, насильство, порно: в Києві судитимуть чоловіка за 44 епізодами

У Києві перед судом постане чоловік, якому інкримінують 44 епізоди злочинів: розбещення неповнолітніх, сексуальне насильство та поширення порнографії.

Джерело: столична поліція, речниця прокуратури Києва Надія Максимець у коментарі УП

Дослівно поліція: Фігуранту інкримінують вчинення 44 епізодів злочинів, передбачених ч. 4 ст. 153 (Сексуальне насильство), ч. 2, 3, 4, 5 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу.

 

Наразі досудове розслідування завершено, а матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом скеровано до Подільського районного суду міста Києва.

Зловмисник перебуває під вартою. 41-річного киянина затримали у листопаді 2019 року за розбещення 10-річної дівчинки.

Під час досудового розслідування за даним фактом слідчі встановили ще вісім неповнолітніх потерпілих, відносно яких підозрюваний вчиняв злочини сексуального характеру.

Пряма мова Максимець: "За підсумками розслідування, у нас 9 потерпілих дівчат віком від 9 до 13 років. Відносно двох неповнолітніх він скоював також сексуальне насильство. Решта епізодів це поширення порнографії, в тому числі дитячої".

Додатково: Санкція найбільш тяжкого інкримінованого злочину передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування