Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 22 вересня: самогубства в лікарні, антирекорд захворюваності

Вівторок, 22 вересня 2020, 21:11
Новини 22 вересня: самогубства в лікарні, антирекорд захворюваності

У столичній лікарні, де лікують COVID, двоє чоловіків наклали на себе руки, Попередній тиждень побив антирекорд захворюваності на COVID-19 у світі, — актуальні новини 22 вересня.

Про самогубства в лікарні

У Київській міській клінічній лікарні №4 за трагічних обставин загинули двоє чоловіків, ймовірно вони покінчили життя самогубством. За попередніми даними, вони були хворі на коронавірус. 

Про антирекорд захворюваності

За 14-20 вересня на COVID-19 у світі захворіли близько 2 мільйонів осіб, що є рекордним тижневим показником з початку пандемії.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

"Опозиційна платформа – За життя" висунула на вибори мера Києва Олександра Попова - колишнього "регіонала", голову КМДА часів президентства Віктор Януковича.

Прикордонники затримали 11 паломників-хасидів, які намагалися перетнути кордон в обхід встановленим контрольно-пропускним пунктам.

Обвинувачений у побитті гітариста і співзасновника групи "Ляпіс Трубецькой" Руслана Владико мінчанин Сергій Шукало отримав п'ять років колонії суворого режиму.

Володимир Путін, виступаючи на 75-й сесії Генеральної Асамблеї ООН, сказав, що для відновлення світової економіки в період пандемії необхідне "розчищення від обмежень і санкцій".

Володимир Зеленський підписав закон, яким посилюється відповідальність за викрадення авто. Зокрема, унеможливлюється покарання у вигляді штрафу

В Україні запущено в продаж єдиний електронний квиток SmartTicket для потягів далекого сполучення і міського транспорту в Києві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...