Новини 21 грудня: розмова Навального з ФСБ, призупинення повноважень Татарова

Понеділок, 21 грудня 2020, 20:16
Новини 21 грудня: розмова Навального з ФСБ, призупинення повноважень Татарова

Навальний опублікував розмову з "агентом ФСБ", причетним до операції, Заступник глави ОП Татаров написав заяву про призупинення повноважень, — актуальні новини 21 грудня.

Про розмову Навального з "агентом ФСБ"

Російський опозиціонер Олексій Навальний опублікував відео, в якому спілкується з начебто одним із працівників ФСБ, що стежили за ним і брали участь у спецоперації.

Про призупинення повноважень Татарова

Заступник глави Офісу президента Олег Татаров прийшов до Національного антикорупційного бюро по повістку про виклик. 

Крім того, Татаров написав заяву про призупинення своїх службових обов'язків.

Про Толоку Української правди

УП дарує футболку з оновленим Дон Кіхотом кожному підписнику Толоки УП, який підтримає видання від 1000 грн на рік. Акція діє до 7 січня. 

Долучайтеся до Толоки УП і отримуйте ексклюзивні промокоди від бізнес-партнерів Української правди.

 

Про інші важливі новини

Кабмін на позачерговому засіданні призначив Юрія Вітренка першим заступником міністра енергетики - на нього також поклали тимчасове виконання обов'язків міністра.

НАБУ та САП повідомили про підозру в одержанні 950 тисяч гривень хабаря сину експершого заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського Ігорю.

Україна веде переговори із Польщею, яка зможе бути посередником в отриманні вакцини від коронавірусу від Європейського Союзу.

Сьогодні Європейська комісія видала дозвіл на використання вакцини, розробленої BioNTech і Pfizer, що робить її першою вакциною COVID-19, дозволеної в ЄС.

Всесвітня організація охорони здоров'я перебуває у тісному контакті з керівними органами Великої Британії щодо виявленого в країні мутованого штаму коронавірусу.

28% українців вважають "невдахою" року президента Володимира Зеленського, водночас майже 15% назвали Зеленського політиком року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування