Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Біля двох Водяних стріляли бойовики після Різдва

П'ятниця, 8 січня 2021, 17:41
Біля двох Водяних стріляли бойовики після Різдва

Протягом поточної доби, 8 січня, у районі проведення операції Об'єднаних сил було зафіксовано 7 порушень режиму припинення вогню.

Джерело: вечірнє зведення щодо ситуації в районі ООС станом на 17-ту годину 8 січня 

Деталі: Вранці після Різдва за юліанським календарем у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" біля Водяного, що на Приазов'ї, російсько-окупаційні війська відкривали вогонь в бік українських позицій зі 120-міліметрових мінометів, протитанкових та автоматичних станкових і підствольних гранатометів, а також великокаліберних кулеметів. А поблизу Водяного, що неподалік Донецька, противник здійснив кілька неприцільних пострілів зі стрілецької зброї.

У відповідь на обстріли противника українські захисники дали адекватну відповідь. 

Серед українських воїнів бойових втрат немає.

У районі відповідальності ОТУ "Північ" російсько-окупаційні війська відкрили "провокативний попереджувальний вогонь" зі стрілецької зброї та гранатомета неподалік Південного у напрямку робочої бригади, яка мала відновити водопостачання на ділянці водогону "Горлівка–Торецьк".

Роботи двічі припинялися, про факти порушення "тиші" через українську сторону СЦКК повідомлено представників ОБСЄ.

Крім того, сапери ДСНС у п'ятницю розмінували майже 2 гектари території та передали на знищення 6 вибухонебезпечних предметів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...