Новини 22 червня: Путін про "переворот" в Україні, пилова буря

Вівторок, 22 червня 2021, 21:08
Новини 22 червня: Путін про переворот в Україні, пилова буря

Путін заявив, що в 2014 році США організували в Україні "збройний переворот", над лівобережною Україною зафіксували пилову бурю "Астраханський суховій" — актуальні новини 22 червня.

Про "переворот" в Україні

Президент Росії Володимир Путін заявив, що США в 2014 році організували "переворот" в Україні, який підтримала Європа.

"Навіщо США організували переворот, а країни Європи — безвольно його підтримали, спровокувавши розкол в самій Україні і вихід Криму з її складу?", – сказав він.

Про пилову бурю

Сьогодні кияни скаржилися на пил у повітрі і викладали знімки "піщаної бурі", але показники повітря були в межах норми, рятувальники не мали інформації про надзвичайні погодні явища.

Пізніше над Лівобережною частиною України зафіксували пилову бурю "Астраханський суховій". Це явище зачепило і Київ і стало причиною підвищених показників пилу.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Потужні зливи, які затопили днями окуповану Ялту, змили у Чорне море дуже багато сміття. Через необхідність прибирання і проведення дезінфекції купатися на пляжах міста заборонено.

Регламентний комітет ПАРЄ вирішив закрити провадження через нібито порушення правил асамблеї з боку українського депутата Гончаренка, який розгорнув прапор України у залі засідань.

Зранку користувачі смартфонів у різних куточках світу, включно з Україною, повідомляли про збої у роботі Google.

МЗСу та МОЗу доручили підготувати пропозиції щодо можливого введення додаткового контролю та обмежень на пересування між Україною та країнами, де стрімко поширюється штам "Дельта".

За добу 21 червня в Україні зафіксовано 296 нових випадків COVID-19, госпіталізовано 318 осіб, летальних випадків – 21, одужали 829 осіб.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування