Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини понеділка і ночі: ліки за "ковідну тисячу", рейтинг партій

Вівторок, 14 грудня 2021, 07:00
Головні новини понеділка і ночі: ліки за ковідну тисячу, рейтинг партій
колаж УП

На тисячу за вакцинацію можна буде купити ліки; у грудневому рейтингу дві партії "штовхаються ліктями" за перше місце.

Про тисячу за вакцинацію

Президент Володимир Зеленський повідомив, що повністю вакциновані українці віком від 60 років у січні зможуть витратити тисячу, яку даватимуть за вакцинацію, на ліки.

Про ретинг партій

Станом на початок грудня в рейтингу політичних партій "Європейська солідарність" та "Слуга народу" умовно ділять перші дві сходинки.

Соціологи пояснюють, що різниця в підтримці цих партій – у межах статистичної похибки, тобто формально за результатами нинішнього опитування ці партії з приблизно однаковою підтримкою "ділять" перше-друге місце.

Про телеграм-канал УП. Стрічка

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко очікує, що у новому союзі двох країн із Росією врахують усі помилки Європейського Союзу, а також залишать усе позитивне із Радянського Союзу.

Генеральний штаб ЗСУ не розкриває деталей співпраці з колишнім лідером "Правого сектора", командувачем "Української добровольчої армії", колишнім нардепом Дмитром Ярошем.

Прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон у телефонній розмові з президентом Росії Владіміром Путіним у понеділок заявив, що посилення агресії проти України стане для Росії стратегічною помилкою.

Заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі після його скандальної поведінки з правоохоронцями на в'їзді до Донецької області звільнено. Рішення про звільнення ухвалили на рівні Кабінету міністрів на підставі заяви самого чиновника.

На Facebook-сторінці додатку "Дія" користувачі масово скаржаться на збої в роботі мобільного застосунку.

Британські вчені виявили, що режими дводозової вакцини проти COVID-19 не викликають достатньої кількості антитіл проти варіанту Omicron, і це збільшує ймовірність кількості інфекцій у тих, хто раніше перехворів, або у вакцинованих.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: