Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Глава області: Забудьте кнопку репост – лише своя інформація

Субота, 5 березня 2022, 08:40
Глава області: Забудьте кнопку репост – лише своя інформація
Фото pixabay.com

Голова Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім закликав українців не поширювати чужу та неперевірену інформацію у соцмережах, а публікувати лише те, що бачили на власні очі.

Джерело: Кім у Telegram

Пряма мова Кіма: "Противник веде цілу війну з дезінформації. Нас займають чимось, щоб ми не сумували, а типу корисне щось робили. А ми ведемося, не всі, звичайно, але ведемося.

Реклама:

То ми шукали ці мітки по всьому місту. Усі шукають мітки! Раз – уже не шукаємо мітки. Потім ліхтарики. Потім ще якусь дурницю. Шукаємо якусь зраду і починаємо її розвозити. А вони раді. Дивіться – по мітках: жодного бомбардування не було, ніде, бо це нісенітниця. По диму цьому – така сама історія.

Наразі вони підкинули нам новий квест – переміщення військ. Усі хочуть взяти участь, бути корисними, передати.

Не ведіться! Не пересилайте нісенітницю. Тільки від першоджерела. Забудьте кнопку – надіслати. Тільки своя інформація!"

ВІДЕО ДНЯ

Деталі: Кім розповів, що часто самі окупанти розповсюджують інформацію про те, що йдуть колони ворога, щоб залякати населення.

Вони можуть надіслати переодягнену жінку-військового, яка покричить у селі, що бачила колони, а люди, злякавшись і бажаючи бути корисними, починають розносити цю інформацію. Але якщо спитати їх, то ні колону, ні саму жінку, яка про це кричала, ніхто не знає і не бачив.

Кім закликав жителів не розповсюджувати подібну інформацію, а шерити і повідомляти владі тільки про те, що бачили самі – і краще з фото чи відео.

Про те, як допомогти армії у війні проти окупанта, читайте в інструкції від СБУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування