Головні новини суботи і ночі: деталі про опитування Зеленського, стеження за Арахамією

Неділя, 25 жовтня 2020, 06:55
Головні новини суботи і ночі: деталі про опитування Зеленського, стеження за Арахамією
Фото: УП

УП дізналась, як будуть виглядати інтерв’юери у опитуванні Зеленського, Арахамія виявив пристрій стеження за автівкою – новини, які були актуальні 24 жовтня.

Про опитування 

Інтерв'юери, які в день місцевих виборів будуть проводити опитування від президента Володимира Зеленського, мають працювати поза виборчою дільницею і ні за кого не агітувати. 

Про Арахамію 

Лідер фракції "Слуга народу" Давид Арахамія виявив під колесом свого автомобіля згорток, у якому виявився пристрій стеження.

Про телеграм-канал Української правди

Підписуйтеся на наш новинний телеграм-канал УП. Стрічка

Кожен день ми публікуємо короткі та оперативні новини про те, що відбувається в Україні та світі.

Про інші важливі новини 

У президента Польщі Анджея Дуди виявили коронавірус.

СБУ припинила діяльність угруповання, до якого входили правоохоронці і яке займалося незаконною оперативно-розшуковою діяльністю, збутом зброї та наркотиків.

Станом на ранок суботи, в Україні зайнято близько 61% ліжок у медзакладах, де перебувають хворі на COVID-19 або хворі з підозрою на коронавірусну інфекцію.

Православна Церква Кіпру визнала автокефалію Православної Церкви України.

Книга Вахтанга Кіпіані "Справа Василя Стуса", з якої 19 жовтня суд постановив видалити інформацію про голову політради партії "ОПЗЖ" Віктора Медведчука, вийде в аудіоформаті.

Державна комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дозволила кінотеатрам працювати у "червоній" зоні карантину. 

Міський голова Києва Віталій Кличко 24 жовтня отримав позитивний результат тесту на Covid-19.

На сайті об'єднання учасників незаконних збройних формувань ОРДЛО 24 жовтня з'явилося повідомлення про смерть очільника батальйону бойовиків "Призрак" Олексія Маркова.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: