20 квітня 2001

Архів

Новини
22:47
24 квітня - час "Ч"
Прес-секретар прем'єра допускає, що Ющенко може добровільно подати у відставку. Тим часом регламентний комітет рекомендує парламенту розглянути питання про відповідальність Кабінету міністрів вже 24 квітня, а не 26 квітня, як планувалося раніше.
18:48
Медведчук ініціює операцію "антитерор"
Махровий бандитизм процвітає в парламенті. Депутати на чолі з Наталією Вітренко залякані до такої міри, що керівництво парламенту вимушено звернутися до СБУ, Генпрокуратури та міністерства внутрішніх справ.
18:27
Генпрокуратуру знову спростували
Експерти ФБР та міністерства оборони США їдуть до України для проведення комплексної експертизи таращанського тіла. "Офіційної відмови немає", - заявив УП адвокат Лесі Гонгадзе Андрій Федур. А Мирослава Гонгадзе заявляє, що її від'їзд не зашкодить розслідуванню справи.
17:09
Ющенку капут
Найбільша фракція більшості "Трудова Україна" запевняє, що непохитна у своєму рішенні відправити уряд у відставку. "Ми пропрезидентська фракція, але, я боюся, президент вже не може втручатися", - заявив лідер партії Сергій Тігіпко. Водночас він запросив Ющенка до нового уряду.
16:45
Кучма відмовив Ющенку у підтримці
В Харкові журналісти нарешті викликали Кучму на розмову про урядову кризу. Однак конкретних слів на підтримку прем'єра президент так і не сказав. "Я не хочу давити ні на одну з сторін", каже Кучма.
15:41
Ханна Северінсен працює на українську опозицію
Член української делегації в ПАРЄ Роман Зварич заявив, що Северінсен є "політично заангажованою, обслуговує опозицію і перетворює Раду Європи на інструмент боротьби опозиції".
15:23
Праві виступають єдиною силою проти комуно-олігархів
Фракція СДПУ(о) ініціювала парламентські "сепаратні переговори" про зміну керівництва Верховної Ради і уряду. Таку таємну інформацію журналістам розповів лідер Українського народного Руху Юрій Костенко.
15:09
Хворий прем'єр
Вся країна була свідком, як Ющенко з обличчям, спотвореним гримасами болю, прийняв незадовільну оцінку роботи уряду у 2000 році. Травма виявилася не тільки моральною - наступного дня вранці прем'єр поїхав до Інституту нейрохірургії.
14:10
"Он, по етому, елєктронной почтє общаєтся вот с етім"
Українська служба "Свободи" під загрозою розголошення державних таємниць на свій страх і ризик продовжує оприлюднювати розшифровки записів Мельниченка. Серед іншого тепер можна дізнатися, що СБУ уважно відслідковує листування електронною поштою.
11:17
Депутати посилюють тиск на українського прем'єра
Критики уряду кажуть, що він тільки вбирається в одяг реформатора, а успіхи економіки пояснюються головним чином за рахунок експорту, який і заповнив бюджет вперше з часу незалежності.
10:51
У спікерському кріслі – Віктор Медведчук
Плани депутатів з тимчасового усунення від головування на сесії спікера Івана Плюща, який самозавзято захищав у четвер Ющенка, зірвав… сам Плющ. "Іван Степанович захворів і зараз знаходиться у лікарні", - повідомив перший заступник голови парламенту Медведчук.