21 жовтня 2003

Архів

Новини
20:58
Відстань від дамби до України стрімко скорочується
Відстань від дамби, яку будує Росія в напрямку українського острова Коса Тузла, до кордону України, позначеного буями, на даний момент складає менше
17:33
Навколо Тузли: Військовий союз з Америкою вбереже Україну
Україні не треба дивуватися поведінці Росії. Ще Бісмарк говорив, що угоди з Росією не варті того паперу, на яких вони написані. Окупувавши танками у 1940 році Прибалтику, Росія досі офіційно називає це "добровільним приєднанням". Її претензії на Тузлу підштовхують Україну до переорієнтації на воєнний союз зі США.
16:18
США НЕ ОБІЦЯЮТЬ ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ У ВІЙНІ З РОСІЄЮ
США виступають за територіальну цілісність України, однак сподіваються, що конфлікт у Керченській протоці буде вирішений шляхом мирних переговорів.
15:55
Янукович не хоче воювати з Москвою
Віктор Янукович заявляє про необхідність вирішити конфліктну ситуацію, що склалася навколо Керченської протоки, за столом переговорів і не допустити її розвитку до "збройного зіткнення".
15:43
Ющенко хоче об'єднатися з донецькими
Фракція "Наша Україна" сподівається на активний діалог з представниками донецьких.
15:19
Політична боротьба та політична дріб`язковість
У неділю, 19 жовтня, Ющенко відвідав із дружнім і, отже, абсолютно мирним візитом батьківщину полум'яного кавалериста, маршала, згодом формального керівника Радянського Союзу Клима Ворошилова. Традиції громадянської війни досьогодні міцно вкорінені в головах керівників міста та області. Розмах, правда, не той.
15:12
Чубайс вирішив приватизувати українську енергосистему
РАТ "ЄЕС Росії" має намір взяти активну участь у приватизації українських енергопідприємств.
15:01
Замість обговорення Тузли росіяни запропонували зіграти у футбол?
Народний депутат Олег Рибачук вважає безрезультатними переговори російських і українських депутатів, що проходять у вівторок у Києві, однак сподівається, що дискусія з питання будівництва росіянами дамби буде більш плідною.
14:53
Кравчук радить МЗС Росії сходити до архіву, а Симоненко - не займатися провокацією
Лідер фракції СДПУ(О) Леонід Кравчук називає неповагою до держави прохання російського МЗС надати документи, що свідчать про територіальну приналежність острова Тузла до України.
14:43
Іспанські миротворці загинули через п'яних українських пілотів
За даними іспанської газети "Еральдо де Арагон", розтини тіл членів екіпажа показали, що не менше двох осіб (пілот і стюардеса) з 12 були під час рейсу в стані алкогольного сп'яніння.
13:45
ГЛАВА АДМІНІСТРАЦІЇ ПУТІНА ОБІЦЯЄ СКИНУТИ НА ТУЗЛУ БОМБУ
Газета наводить цитату Волошина: "Ніколи Росія не залишить Україні Керченську протоку. Досить того, що Крим сьогодні український, і ми ледь заспокоїли людей з цього приводу... Якщо треба, ми скинемо туди бомбу".
11:58
Шанс в Україні
Будучи переконаним русофілом, Кучма ставить перед собою кінцеву мету приєднати Київ до російської імперії. Пан Ющенко є реформатором-прагматиком, що хоче зберегти національний суверенітет України. Адміністрації Буша-молодшого варто зробити все від неї залежне, щоб підтримати прореформістські сили України.
11:52
На кінці Батьківщини
Піймали на слові Кучму: президент наш, подейкують російські дипломати, сам дав добро на новобуд рукотворної коси, коли зустрічався на Бірючому острові з Путіним. Президент, можливо, і заспівав "А волны то стонут, то плачут и бьются о борт корабля", але ж Путіну не спало на гадку записати його другим голосом у гастрольне турне Кобзона!