22 січня 2001

Архів

Новини
22:23
Промислово-енергетична вакансія
Зараз вже більш актуальним є питання про тих, хто прийде до "команди реформаторів", які люди, а точніше, чиї люди. Серед інших на ключові посади в уряді експерти називають й нові прізвища.
20:00
АКЦИЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
У 15 регіонах стоять наметові містечка учасників акції "Україна без Кучми". З Тернополя повідомляють про створення наметового містечка. У Черкасах пройшла масова маніфестація, а у Харкові близько сотні людей взяли участь у митингу проти "свавілля міліцейських чинов".
19:33
Країна "терору і страху"
Доповідачі ПАРЄ підготували жорсткий звіт про ситуацію в Україні. Тон - не те що неприємний, а убивчий для Леоніда Даниловича.
16:24
У Кучми немає совісті - думка читачів
У середньому 53,5% (1025 відвідувачів) упевнені, що немає в природі нічого такого, що може змусити Кучму добровільно піти у відставку, навіть якщо автентичність плівок Мельніченка підтвердиться.
15:52
Політична криза по-українськи
Український віце-прем'єр з роботи йде завжди пізно. Але сьогодні вона затрималася настільки, що в темному будинку тільки в її кабінеті горіло світло. Юлія Тимошенко ще не знала, що це її останній робочий день.
13:55
Гонгадзе потрібний Кучмі "вічно живий" або вбитий бандитами
Якщо Кучмі вдасться вкотре довести на Заході і на Сході, що він є гарантом стабільності в Україні, і в це скрізь повірять, то, щонайменше, є два варіанти подальшого розвитку подій. Або справу Гонгадзе "дорозслідують" до того, що до неї всі звикнуть, а потім забудуть і її спустять на гальмах у небуття.
12:08
"Залізна леді"
Юлія Тимошенко не йде в опозицію до Кучми, принаймні на словах. "Не президент мене звільнив, а кримінально-олігархічні кола, що тримають Україну в кишені". Боротьбі з ними Тимошенко і планує присвятити усі свої сили.
11:57
Жорсткі висновки "Репортерів без кордонів"
"Репортери без кордонів" засуджують серйозні недоліки у роботі українських правоохоронних органів при розслідуванні справи Георгія Гонгадзе і вважають, що Генеральний прокурор України піклуівався перш за все про те, щоб зняти відповідальність та підозри з високопосадових осіб.
11:51
Трагічна загибель чергової політичної мрії
Розчаровуватись у людях завжди неприємно, але розчаровуватись в українських політиках вже якось звично. До довгого списку тих, хто не виправдав надії під час останніх подій, цілком природно вписався Петро Порошенко.