22 лютого 2001

Архів

Новини
22:18
Кучма визначив ворога
У президента був грип, але він прийшов поговорити по телефону з читачами "Фактів". Повезло тим, хто додзвонився, тому що президенту доводилося відповідати приблизно так: "Я дам розпорядження розібратися… Я розберуся, що там у вас відбувається…. Я спробую вам допомогти… Я особисто дам доручення, щоб розібралися".
21:39
ФБР проведе експертизу
Яка нікому, крім Кучми, не потрібна
Кучма погодився на додаткову експертизу таращанського тіла експертами Федерального бюро розслідувань США. У генпрокуратурі вже був лист директора ФБР про готовність надати допомогу. Про прийняте рішення Кучма повідомив на зустрічі з американськими конгресменами.
18:43
Леонід Чунгачгук - "гарант" жовтоблакитних
Вбивчі перспективи України
Кучма немов досвідчений вождь червоношкірих намагатиметься зібрати скальпи найактивніших і перспективних ворогів-опозиціонерів, і тим самим зацементує своє положення. Актуальні для України проблеми при цьому будуть забуті. А реформам наказано чекати до 2004 року. Такі нові реалії очима політологів.
16:31
Олександр Мороз: "Кримінальний режим!"
"Ми хочемо втовкмачити людям, що Україні загрожує профашистська система – як на початку 30-х років у Німеччині. Ми маємо сьогодні кримінальний режим – але Кучма піде в середині травня. Можливо, навіть раніше".
15:00
Тимошенко потребує госпіталізації
Родину Тимошенків навіть у Лук'янівській в'язниці роз'єднали. У середу вночі Олександра Тимошенка в спішному порядку вивезли до сумно відомої Житомирської в'язниці. Сама Тимошенко почуває себе дуже погано.
14:24
У опозиції до опозиції.
Комуністична матрьошка
"Ми не збираємося захищати Потебенька, але і не будемо брати участь у кланових розборках". Це офіційне виправдання позиції комуністів при голосуванні про недовіру генпрокурору, озвучене главою партії Симоненком.
12:56
Давайте без психозу, виправдовується Ющенко
Ющенко оригінально пояснив свою позицію щодо захисту Потебенька. Він проти, бо це емоційне рішення. Водночас він усвідомлює, що звільнення генпрокурора може бути вірним.
12:47
Фіаско опозиції. Правда про комунистів
"День Потебенька". Частина друга
Верховна Рада не змогла відправити Потебенька у відставку. Жодний із проектів постанови не набрав 226 голосів. Комуністи в голосуванні участі не брали.
23:04
Рішення щодо "таращанського тіла" ухвалювали на найвищому рівні
Прокуратура зробила все, щоб вбивство Гонгадзе не було розкрите. Так, на відміну від прем'єра, вважає адвокат Леси Гонгадзе Андрій Федур. Є принаймні дві версії способів убивства журналіста.