23 лютого 2001

Архів

Новини
22:23
Наметова демократія ціною в мільйони доларів
Американці добилися головного - після двогодинної зустрічі з президентом Кучмою вони майже заспокоїлися - силових акцій щодо демонстрантів не буде, справа Гонгадзе буде розсліджено чесно і прозоро, "незалежно від того, куди воно може привести". А ще буде свобода слова, преси, зібрань, при дотриманні верховенства права.
19:38
Дебілів у чиновники більше не братимуть
Не секрет, що серед впливових чиновників багато нездорових людей. Чого тільки варті фрази Кучми, які стали класикою - "хворих на голову не коментую", "брєд сівой кобили", "шарікі за ролікі", "об'їлися м'яса бєшених корів".
18:41
Пашка-Америка
Як очевидець, кажу: Павло Іванович виглядає вельми непогано. Принаймні, не справляє враження людини, надто пригніченої своїм нинішнім положенням. Павло Іванович зберігає зовнішню імпозантність і в американській в'язниці. Тільки ось сивини додалося...
17:19
Антикучмісти підуть у регіони. Щоб повернутися до Києва з весною
Антикучмівська опозиція починає новий етап боротьби - агітацію в регіонах. Йде підготовка до "народного трибуналу над Кучмою" у неділю, а влада готує провокації в натовпі.
16:58
Сьогодні генпрокуратура визнає свої помилки
Здійснилося. Не пройшло і півроку, як генпрокуратура України збирається вирішити питання, чи дійсно виявлене у Таращі тіло є тілом Гонгадзе. Після цього мати Гії буде визнано потерпілою.
16:00
АКЦІЯ "УКРАЇНА БЕЗ КУЧМИ"
У неділю організатори акції "Україна без Кучми" планують вивести на масові маніфестації не менше за 50 тис. чоловік. По всьому Києву пройдуть декілька колон, які зустрінуться на Майдані Незалежності.
15:00
Країна мертвих героїв
Демонстрантів президент називає "нацистами", а вони, у свою чергу, не залишили каменю на камені від його режиму. Така "Арена ді Україна". Президент із підмоченою репутацією, залежний прем'єр-міністр, непримиренний лідер опозиції і поранена Жанна Д'Арк за гратами.
13:37
Процес століття: Потебенько проти Потебенька?
Леся Гонгадзе звернулася до Потебенька і просить його порушити кримінальну справу проти... генпрокурора Потебенька через "зловживання службовим положенням". У Потебенька на роздуми три дні.
12:43
Український бунтівник утік до Британії
"Я раніше знав, що таке сталінізм теоретично. Зараз я розумію, що це означає на практиці". Він отримав попередження, що його життя у небезпеці. Маючи багаторазову візу, 21 січня він утік до Британії, проте був вимушений залишити вдома свою дружину та двох дітей.
11:44
До Тимошенко прийшли гості
А її тим часом збираються вивезти з Києва
Начальник Лук’янiвського СІЗО відкидає чутки про переведення Юлії Тимошенко до іншого ізолятора. Це він розповів опозиційним політикам, які прийшли провідати екс-віце-прем’єра. Тим Тарас Чорновіл має в своєму розпорядженні зовсім іншу інформацію - про намір генпрокуратури вивезти Юлію Тимошенко за межи Києва.