24 квітня 2001

Архів

Новини
22:07
Кравченко: "Смирнов знав, що ви йому тут говорили в кабінеті, і то, що я йому говорив..."
УП починає публікувати розшифровки розмов у кабінеті Кучми, які зафіксовані на CD переданому слідчою комісією ВР до Генеральної прокуратури. У цій розмові Кравченко обговорює з президентом кількох своїх підлеглих, скаржиться на бандитів, яких він не може "закрити" через їхні зв'язки. Дуже хвалить перед Кучмою свого тодішнього заступника, нинішнього міністра МВС Юрія Смирнова.
20:09
Леся Гонгадзе отримала шанс знати правду
Генпрокуратура вирішила призначити нову експертизу таращанського тіла для визначення причини та часу смерті за участі американців. Експертиза має початися вже завтра, і у середу ж маму Георгія запрошують на упізнання тіла.
20:07
Мирослава Гонгадзе поїхала до США
18:14
Долганов сам виявився деспотом
17:47
Хто стоїть за рішенням парламенту?
Президент телефонував у перерві Медведчуку і саме за його наполяганням було прийнято таке рішення, стверджує Віктор Суслов. Тарас Чорновіл також не виключає, що рішення антиющенківських фракцій залежить від позиції президента. А Олександр Волков заявляє, що у четвер його фракція не змінить свою позицію.
17:45
Прем'єру боляче
За трьома морями від батьківщини в Афінах сам Ющенко, герой надбурхливих подій в парламенті, назвав їх вже знайомими словами – "спробою змінити вибір України, курс реформ президента країни Леоніда Кучми".
15:53
Прокуратура поповнює фонотеку Мельниченком
14:35
Митар-стукач
АЗАРОВ: Есть в Днепропетровске "Интерпайп". Структура вы знаете чья. Значит, хлопцы, конечно, там немножечко наглеют. И, ну, значит, выкупили на 36 миллионов газа, а расплатились всего за три миллиона.
КУЧМА: Ну, так возьми за ж...у, если можешь. Я разрешаю.
14:27
В разі чого, Ющенко буде балотуватися до парламенту, а не в президенти
13:59
За Ющенка – до громадянської непокори
13:19
Квасьневський заради України перекваліфікується у вантажника
12:59
Доля Тимошенко проясниться після свят
12:54
Кучма пропонує депутатам свої посередницькі послуги
12:32
"За те, що зробив Плющ, треба просто вбивати"
У страсний вівторок в стінах парламенту ще перед розглядом питання про відповідальність уряду спалахнув скандал. У ході "традиційної розминки" депутат Чародєєв з "Яблука" взяв на себе роль Жириновського і став обзиватися і грубіянити. "Ідіотів на площах Західної України назбирали багато".
12:27
Тігіпко буде новим прем'єром?
12:11
Плющ захворів надовго
11:42
Дружина Ющенка уточнює факти
Сер, не дивлячись на кілька неточностей в статті Чарльза Кловера "Популярний український прем'єр зіткнувся з бурею", я б хотіла звернути увагу на те, що стосується моєї попередньої і нинішньої роботи.
11:37
Долею Ющенка перед Кучмою опікувався Шредер
00:00
Відставку відкладено
Хроніка "державного заколоту"
Верховна Рада розглянула питання про відповідальність уряду. Вранці за те, щоб відразу проголосувати за недовіру Кабміну, висловились 268 депутатів. Головував на засіданні віце-спікер Медведчук. Після лайки і перерви він оголосив пропозицію узгоджувальної ради - продовжуємо обговорення у вівторок, а голосуємо про уряд 26 квітня.