24 липня 2001

Архів

Новини
21:51
Кучма призначив 13 з 16 держсекретарів
Серед персоналій, які після указу Кучми будуть запобігати "дезорганізації виконавчої влади" у разі звільнення прем'єра – люди-чиновники, які, здебільшого, змінили амплуа заступника міністра на дублера і наглядача.
20:08
Ющенку краще домовитись з Кучмою
Після опублікування заяви Ющенка про створення "Нашої України" продовжується критика його за "нерішучість". Ба, більше - з’явилися звинувачення його в "реалізації пропрезидентського проекта". Але чи враховують автори цих заяв реальну ситуацію в Україні?
19:35
Кучма звільнив Замковенка
Найбільш скандальний суддя України втратив роботу після того, як Кучма поставив автограф під відповідним указом. Формулювання звільнення подібне до вовчого квитка – "в зв'язку з порушенням присяги судді".
19:33
У Київ на ніч прибула Кондолізза Райс
19:10
Потебенько напав на слід вбивць
"У справі Гонгадзе точка одна не може бути поставлена, поки не знайдено вбивцю". Оскільки Потебенько побоювався поданої на нього скарги мами Гонгадзе, він вирішив не висловлюватися "конкретно". Але все одно наговорив більше і гірше, ніж слід.
18:37
Відмова від демаркації кордону не відповідає офіційній позиції Києва
18:33
Учасниця голодування "Самостійної України" знаходиться в реанімації
17:40
Україна сподівається отримати гроші МВФ у вересні. Хоча залишається ще два питання
16:30
Мельниченко запрошує Кучму пройти детектор брехні
Микола Мельниченко запропонував Кучмі разом з ним пройти в США детектор брехні. Таку новину з чергової поїздки до Штатів привіз головний зв'язковий української преси з майором депутат Григорій Омельченко.
16:25
Рятуйся, хто може – в Криму новий прем'єр
Питання перше: президент, який спочатку відібрав у Криму "Чорноморнафтогаз", а тепер реанімує старі кримінально-політичні порядки на півострові, на що розраховував? Питання друге: яким чином Леонід Грач, відомий борець з кримінальною революцією, має намір відмивати перед виборами свою, що тепер вже сформувалася, репутацію дружбана братків? Питання головне: як жити далі в Криму, зокрема, і в цій країні, взагалі?
14:00
Куніцин - кримський Ющенко
Після короткого перепочинку екс-прем’єр міністр Криму Сергій Куніцин збирається розпочати формування в Криму демократичного виборчого блоку, щоб створити у новому парламенті автономії стійку демократичну більшость. Куніцин попрощався з урядом "по-ющенківськи": "Я не кажу "прощавайте".
12:39
Алексій ІІ офіційно до України не запрошений
11:13
Лазаренка вкотре не випустили з тюрми
Нові аспекти в обвинуваченні Лазаренка
У офіційному обвинуваченні проти Лазаренко - 53 пункти, згідно з якими колишній прем'єр переказав з України до США понад $100 млн. доларів і ще на $21 млн. доларів майна. Цифра 320 мільйонів в справі не фігурує.