25 липня 2001

Архів

Новини
19:35
Путін і Кучма про спільні "дітища", свята і "зрушення"
19:23
ТИМОШЕНКО РОЗПОВІДАЄ ПРО ПЛАН АДМІНІСТРАЦІЇ КУЧМИ ЩОДО БЛОКУ ЮЩЕНКА
19:13
Сергій Іванченко створив комітет з захисту арештантів
18:38
Справа Лазаренка збагачується іменами
Новий обвинувальний висновок рясніє деталями, хоч прокуратура обмовляється, що на даній стадії він вважається абсолютно невинним. Хоч колишньому прем'єру теоретично загрожує астрономічний термін, вирок буде залежати від багатьох чинників і навряд чи буде обчислюватися десятиріччями.
17:51
Укртелеком хочуть продати Росії - Шевчук
17:47
Діденко тікав з України до Німеччини через Варшаву
17:30
Імідж Кучми - $500 тисяч?
Чи Томенко - інтриган?
PR-кампанію Кучми в США проводить фірма N, яка раніше створювала імідж в Штатах філіппінському диктатору Маркосу і африканським режимам. З компанією-інкогніто підписаний контракт розміром в 500 тисяч доларів. Замовником виступає Агентство гуманітарних технологій. У пункті №10 договору вказаний власник Агентства – Віктор Пінчук.
15:07
Бліц-криг Кондоліззи Райс
Райс знову повторює те, що вже давно відомо - доля реформ і життя України залежить передусім від українців, "не можна все зробити ззовні", демократичні перетворення повинні відбуватися передусім "всередині України", і тільки тоді можна розраховувати на допомогу США.
14:37
Лукашенко вважає візит Кучми до Білорусі символічним
14:37
Тепер Мельниченко диктує Кучмі
Мельниченко організував щось на зразок ультиматуму Кучмі. Майор хоче, щоб була проведена експертиза його записів - і виключно в Україні спеціально створеною експертною комісією. Якщо ж цю ідею проігнорують, то Мельниченко готовий надати свої матеріали іноземним органам.
14:10
Річниця беззаконня заради справедливості
"У "Інформбюлетеня" – ювілей. Рік нелегального друку..." Тобто газета в країні, де цензура і тиск на ЗМІ заборонені Конституцією, а гарантом цього виступає Кучма, вже рік виходить нелегально.
13:53
25 липня Діденко зустрінеться з представником українського консульства
12:45
Перші призначення нового уряду Криму
12:24
КОНДОЛІЗЗА РАЙС: "Нас не так легко обдурити"
12:04
КУЧМА ПООБІЦЯВ КОНДОЛІЗЗІ РАЙС ПРОВОДИТИ РЕФОРМИ
11:21
Пінчук отримав свого прем'єра
А Кучма – радника
Народний депутат, член фракції "Трудова Україна" Валерій Горбатов в середу був обраний головою Ради міністрів Криму. За це рішення проголосували 92 депутати при одному проти з 93, що брали участь в голосуванні.