26 березня 2001

Архів

Новини
23:41
Тарас Чорновіл: "Завдання опозиції — не дати пожати плоди своєї боротьби олігархам "
"Після утворення Форуму нацпорятунку "у верхах" відбулася досить серйозна нарада, на якій розглядалися всі члени ради ФНП. Стосовно одних було прийнято рішення дискредитувати за якісь фінансові справи. Так от, коли на нараді дійшла черга до мене, то виникла заминка".
23:29
Forza, Кучма!
Опозиція визначилася з двома вимоги, на яких вона піде на переговори з Кучмою. Перша – зміни до Конституції. Друга – дострокові вибори президента. Офіційно як позиція ФНП вони будуть оформлені в четвер.
21:40
Кравченко ще послужить Україні
А його справа не помре з новим міністром...
Кучма "подякував Юрію Кравченку за багаторічну сумлінну роботу на відповідальному посту міністра внутрішніх справ". Наступні слова "гаранта" змогли б вивести з рівноваги найпоміркованішого опозиціонера...
20:42
"Крига скресла. Командувати парадом буду Я!"
Кучма знову дивує. Якщо в суботу він говорив, що "діалог треба вести з всіма політичними силами", то в понеділок "гарант" заявив, що діалог вже ведеться. Щоправда, не з тими, хто висуває "абсурдні ультиматуми". І знову почав обзиватися.
18:54
Нові детективи – тепер під прапорами Пустовойтенка
Гонгадзе знав про існування плівок Мельниченка. А сам майор спілкувався із людьми з оточення Мороза ще на початку вересня. При ексгумації таращанського тіла на ньому не було прикрас Георгія. А з Таращі дзвонили до Чехії в той день, коли отримував візи Мельниченко.
16:49
Якби він пішов раніше, все могло б бути інакше…
За тиждень, під час якого активно обговорювалося можливе звільнення Кравченка і призначення Смирнова, політики встигли підготуватися до офіційного моменту відставки.
14:49
У вівторок буде вирішено долю Тимошенко...
Закінчено дебати у судовому засіданні за поданням адвоката Юлії Тимошенко про скасування рішення прокуратури щодо арешту екс-віце-прем'єрки. У вівторок суддя Микола Замковенко оголосить своє історичне рішення.
12:39
Кучма звільнив Кравченка. Новий міністр - Смирнов
І в цьому зізнався сам Кучма
Кучма підписав укази про звільнення Кравченка та призначення Смирнова новим міністром внутрішніх справ. Виявилося, що Кравченко сам написав заяву, ще кілька тижнів тому. Також призначено нових губернаторів Львівської та Запорізької областей.