Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко хоче провести чистки у своїй партії

Вівторок, 9 березня 2010, 17:16

Екс-президент Віктор Ющенко закликав політичну силу "Наша Україна" до об'єднання.

Про це він заявив, виступаючи на мітингу з нагоди 196-ї річниці від дня народження Тараса Шевченка в селі Моринці Черкаської області, повідомляє Ліга.net.

"Я закликаю своїх побратимів у цей святий день об'єднати людей і сформувати моноліт "Нашої України" незалежно від того, чи чекають нас місцеві вибори або вибори до Верховної Ради", - сказав Ющенко.

"Наша Україна", як завжди, має продемонструвати своїй нації відданість процесу національного становлення демократії та європейської політики", - зазначив екс-президент.

"Я хочу повернути політичній силі ту силу, ту консолідацію, яка у неї була 5 років тому", - сказав Ющенко, повідомляє Інтерфакс.

Разом з тим, він відзначив, що зайнявся формуванням офісу партії.

За словами екс-президента, на найближчий тиждень заплановані консультації, як внутрішньопартійні, так і з громадськими організаціями, а також з депутатами фракції НУНС щодо майбутнього політичної сили.

Ющенко підкреслив, що проведе ревізію всередині партії "Наша Україна".

"Партія повинна пройти очищення від тих людей, які її дискредитують", - підкреслив він.


Крім того, екс-президент високо оцінив те, що у вівторок лідери української держави відвідали шевченківські місця.

"Зверніть увагу, на якому б посадовому рівні сьогодні не були б політики, 9 березня всі відвідали святі шевченківські місця і це перший приклад перемоги нашого національного відродження, про яке ми 5 років говоримо", - сказав Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: