Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Проросійські партії Криму вже незадоволені "Регіонами"

Понеділок, 6 вересня 2010, 19:11
Представники проросійських політичних сил Криму були навмисне не допущені до участі в жеребкуванні по формуванню виборчої комісії автономії.
 
Про це заявив перший віце-спікер кримського парламенту, співголова всекримського руху "Російська єдність" Сергій Цеков, повідомляє УНІАН.

"Це зовсім безсовісні дії. Подання на три місця від непарламентських політсил подали 36 зареєстрованих в автономії партій. З цього числа 26 партій під надуманим приводом були виключені з жеребкування", - заявив він.

"У тому числі - партії, які стоять на захисті прав росіян і російськокультурних кримчан. Це "Російський блок", "Слов'янська партія" та "Авангард", яка зараз перетвориться в партію "Російська єдність", - повідомив Цеков.

Він уточнив, що були виключені з жеребкування партії, які знаходяться в опозиції до Партії регіонів і нинішньої влади.

"Нам жодних зауважень з приводу неправильно оформлених документів пред'явлено не було", - додав співголова "Російської єдності".

Парламент Криму в понеділок на сесії затвердив склад виборчкому. До нього увійшли 18 осіб. Комісію очолив представник Партії регіонів.

Представники Партії регіонів вважають, що виборчком сформований "виключно на принципах, що забезпечують чесне і прозоре проведення на території Криму виборів до місцевих органів влади всіх рівнів".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...