Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вимагає, щоб у Києві вирішили транспортні проблеми

Четвер, 7 жовтня 2010, 14:46


Президент Віктор Янукович наголошує на важливості завершення програм вирішення транспортних проблем у Києві.

Про це він заявив під час зустрічі з першим заступником голови Київської міської держадміністрації Олександром Поповим, повідомляє у четвер прес-служба президента.

Янукович запевнив, що готовий надати для цього все необхідне сприяння.

"Ми зробили перший крок, але нам треба йти далі. Якщо не вистачає фінансування - я дам відповідне доручення урядові, щоб цього року були введені в експлуатацію такі важливі об'єкти, як станції метро "Голосіївська", "Васильківська" та "Деміївська". Ми повинні цю роботу закінчити", - сказав Янукович.

Президент також очікує від київської влади закінчення до кінця поточного року будівництва транспортної розв'язки на Московській площі та Гаванського мосту.

Янукович також наголосив, що до кінця року має бути завершено реконструкцію швидкісного трамваю у столиці.

Крім того, президент наголосив на важливості створення належних умов для безпечної експлуатації техногенно-небезпечних об'єктів. Зокрема, йдеться про укріплення дамби мулових полів і виконання протизсувних заходів на схилах Божкового яру.

"Ми повинні не допустити техногенних проблем", - сказав Янукович.

Окремо президент звернув увагу на вирішення питань соціальної сфери.

"Ми повинні у цьому році ввести в експлуатацію центр застосування ПЕТ-технологій для раннього виявлення онкологічних захворювань. Треба, щоб кияни і жителі області мали можливість лікуватися та своєчасно обстежуватися", - сказав Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: