Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко: "Ми у 1999 році, з нечистою силою у державного керма"

Понеділок, 1 листопада 2010, 16:01
Місцеві вибори 31 жовтня були найбруднішими за часи незалежності.

Про це заявив лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко, повідомляє прес-служба партії.

"Всі, хто забув методи команди Януковича в 2004 році, хто повірив у казки про демократичне переродження Партії регіонів - упіймали облизня", - зазначив він.

"Створення партійних клонів, неконтрольований випуск гігантської кількості зайвих бюлетенів, тотальний контроль влади над виборчими комісіями - масове фальсифікування через голосування на дому - все це не дозволяє визнати вибори вільними та демократичними", - заявив Луценко.

"Як влада не старалася, але БЮТ - головна опозиційна сила. У неї вкрали назву, її не допустили на вибори у чотирьох областях. Її електоральне поле, її лідерів дискредитували через маніпульовані ЗМІ, а місцевих активістів - залякували силовики", - сказав він.

За словами політика, "Батьківщина" підтвердила загальнонаціональне лідерство в опозиції".

"У день Хелловіна Україна перевела назад не лише стрілки годинника, але і політичної епохи. Ми - знову у 1999 році, з нечистою силою у державного керма", - вважає Луценко.

Він вважає, що "опозиції необхідно знову, як у 2002 та 2004-му, вчитися перемагати навіть у таких умовах".

"Партія регіонів, попри скажений адмінресурс та фальсифікації, так і не змогла взяти 50+1% голосів українців. Навпаки - проти неї більшість країни. А отже справжня опозиція має шанс", - вважає політик.

Луценко зазначив "Тимошенко час сконцентруватися на роботі в областях: кадровій, інформаційній, протестній".

"Важливо досягнути публічних домовленостей про ненапад із "Фронтом змін" і почати працювати не стільки проти Януковича, як за демократичну альтернативу нинішній владі", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування