Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Луганську з трьох дільниць вилучили бюлетені й протоколи

Четвер, 4 листопада 2010, 14:09

У Луганську співробітники прокуратури вилучили з трьох дільниць мішки з бюлетенями та протоколи про результати голосування.

Як повідомляє Громадянська мережа "Опора", 3 листопада слідчі Луганської обласної прокуратури прибули в Жовтневу районну ТВК у Луганську, реагуючи на скаргу представників Компартії щодо фальсифікацій на дільницях № 138, 139, 141.

Представники КПУ повідомили правоохоронцям та спостерігачам "Опори", що результати голосування у цих дільницях, записані в протоколах із мокрими печатками, не збігаються з офіційними результатами виборів, які були зачитані в районному тервиборчкомі.

"Слідчі прокуратури підтвердили розбіжності протоколів, отриманих спостерігачами КПУ, та тих протоколів, що були передані в районну ТВК. Також прокуратурою встановлено, що на одному з мішків з бюлетенями було порушено пломбування", - сказано в повідомленні.

Представники прокуратури заявили журналістам та членам ТВК, що вилучають мішки з бюлетенями та протоколи цих трьох дільниць для проведення подальших слідчих дій.

На інших дільницях порушення не виявили, повідомляє "Опора".

Голова Жовтневої районної ТВК у Луганську Валентина Зеленська у коментарі спостерігачам "Опори" заявила: "Районна ТВК приймає та фіксує ті протоколи, які отримує від голів ДВК. Чому є розбіжності в протоколах, я не можу коментувати".

"Це може говорити про те, що протокол, який надали спостерігачі КПУ, - підроблений. Або про те, що підроблений протокол самої ДВК. Встановленням істини має займатись слідство", - зазначила вона.

"Єдине, що я можу констатувати: втручання народного депутата України від КПУ Кілінкарова в діяльність ТВК блокує її нормальну роботу", - додала голова районного тервиборчкому.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування