Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко розповіла, для чого Януковичу "найбрудніші" вибори

Вівторок, 9 листопада 2010, 13:14

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко називає місцеві вибори "найбруднішими в історії незалежної України".

"Це були найбільш нечесні і брудні вибори в історії незалежної України", - заявила вона на прес-конференції у вівторок.

Тимошенко нагадала, що результати місцевих виборів мали бути оприлюднені не пізніше, ніж на 5 день їх проведення, тобто 5 листопада, - однак станом на 9 листопада цих підсумків не підбито і навіть офіційно не оголошено про явку виборців.

На переконання лідера "Батьківщини", це свідчить про те, що влада продовжує фальсифікувати вибори для встановлення прийнятних для себе результатів.

Тимошенко вважає, що, проводячи цю виборчу кампанію, влада поставила собі три завдання:

"Перше - не обрати, а призначити владу на всіх рівнях місцевого самоврядування, будь-якою ціною, всупереч волі місцевих громад, і завершити таким чином концентрацію влади в одних руках", - сказала вона.

Друге завдання, за словами Тимошенко, - "зробити спробу ліквідувати справжню опозицію та створити на її місці керовану, яка нездатна скласти конкуренцію владі на наступних парламентських та президентських виборах".

Третє завдання влади, на її переконання, - "перевірити в дії технологію проведення керованих виборів та використати цей досвід для прийняття нового закону щодо організації парламентських виборів".

"Всі ці завдання покликані забезпечити головну стратегію нового президента, в якій є два головних сенси: абсолютна влада та тіньове збагачення", - стверджує Тимошенко.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування