Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко подякувала інтелігенції за голос

Вівторок, 4 січня 2011, 15:20

Лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко подякувала представникам української інтелігенції, які направили президенту Віктору Януковичу звернення на її підтримку.

Про це йдеться у зверненні Тимошенко, повідомляє УНІАН з посиланням на прес-службу БЮТ.

"Щиро дякую за мужній громадянський вчинок - підтримку і скріплення власним підписом заяви представників української інтелігенції та громадських діячів проти розгортання політичних репресій в Україні", - уточнила вона.

"Я високо ціную вашу підтримку, внесок у збереження демократії та свободи у нашій країні. Знаю, що ви виступили не тільки за мене… Ви встали на захист демократії, загальнолюдських і європейських цінностей, незалежності України", - йдеться у зверненні.

За словами Тимошенко, "патріотичний голос" інтелігентів почула вся Україна.

За її словами, представники української інтелігенції довели, що мають гідність, що "справжній інтелект не плазує перед владою".

"Ви ще раз підтвердили, що українська нація незнищенна, що наш народ здолає будь-які минущі труднощі, здобуде свободу і гідне майбуття... Сорока шести мільйонам українців не варто боятися", - наголосила лідер "Батьківщини".

Як відомо, у грудні 2010 року десятки представників української інтелігенції виступили із відкритим зверненням до Януковича проти політичних репресій, на захист Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...