Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єфремов: доводити відсутність у Раді депутатів безперспективно

П'ятниця, 8 липня 2011, 12:40

У Партії регіонів вважають, що довести факт відсутності більшості депутатів у сесійній залі під час голосування за пенсійну реформу "практично неможливо".

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, коментуючи намір опозиції зробити відповідне подання до Конституційного Суду.

"Це право опозиції робити відповідні подання. Коли ми були в опозиції, ми теж їх робили. Але я знаю, як складно довести питання, які будуть у ньому викладені", - сказав він.

"Практично довести наявність депутатів у залі в той час, коли відбувається постійне переміщення, хтось працює в комітеті, а хтось в залі – дуже складно. Це безперспективно", - заявив Єфремов.

Він також висловив думку, що низка депутатів, які доповідали по поправках до пенсійної реформи, "не читали кінцевий документ – і те, що вони говорили, в багатьох випадках вводило в оману людей".

"Коли під час розгляду такого важливого документа від опозиції, яка має майже 200 багнетів, присутні 14-15 людей – то це ганьба. Якщо ви хочете працювати, приходьте і працюйте", - заявив лідер фракції ПР.

На переконання Єфремова, практична відсутність опозиціонерів у парламенті довела їхнє фактично байдуже ставлення до пенсійної реформи.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування