Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокурори ще не знають, що просити для Тимошенко

Четвер, 8 вересня 2011, 19:01

Прокурори, які представляють державне обвинувачення у "газовій" справі Юлії Тимошенко, ще не визначилися, яке покарання для неї проситимуть у суду.

Про це журналістам заявила представник Генпрокуратури в суді Лілія Фролова, передає УНІАН.

"Судове слідство фактично ще не закінчено. Ми ще не проаналізували отриману (в ході судового процесу) інформацію", - сказала вона.

Фролова також заявила, що "всі ті докази, які збиралися на стадії досудового слідства слідчими Генпрокуратури, підтвердилися в судовому засіданні".

"Абсолютно, і, безумовно, всі будуть давати аналіз того, що було сказано під час судового розгляду справи, аналізувати", - цитує прокурора "Інтерфакс-Україна".

Крім того, прокурор додала, що в четвер у судовому процесі над Тимошенко було розглянуто більше 50 клопотань сторони захисту.

"Розглядалися численні клопотання сторони захисту. Я не рахувала, але їх було більше 50, і це ще не все, оскільки суддя деякі клопотання відповідно до вимог кримінально-процесуального законодавства повинен вирішувати в нарадчій кімнаті...", - уточнила вона.

"Я вважаю, що це ще не кінець. В принципі стадія завершальна, але поки суд не розгляне всі клопотання, судове слідство не може бути завершеним", - сказала Фролова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: