Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат каже, що Тимошенко стало гірше у СІЗО

Четвер, 6 жовтня 2011, 16:17

Адвокат екс-прем’єра Микола Сірий заявляє, що Юлія Тимошенко за весь час перебування у СІЗО не отримала належної меддопомоги і це призвело до погіршення стану її здоров’я.

Про це Сірий заявив журналістам у четвер біля Печерського районного суду Києва, повідомляє УНІАН.

"Незаконно перебувати під вартою кожен день – це не просто. І знаходячись в такому стані, безперечно, Юлія Володимирівна не дуже добре себе фізично почуває і стан здоров`я її дещо погіршився", - сказав Сірий.

У свою чергу, адвокат Юрій Сухов додав, що захист поки не має інформації про можливість перенесення дати оголошення судом вироку за результатом розгляду справи Тимошенко. "У нас немає такої інформації", - сказав він.

"Взагалі невідомо, яка буде ситуація щодо участі в цьому засіданні інших осіб, окрім журналістів, бо це рішення, його незаконність, навіть вже порушувалося у Верховній Раді. Це чергове незаконне рішення у цій справі", - зазначив Сухов.

"Ця справа слухається у відкритому режимі судового розгляду і не може бути жодних штучних обмежень для доступу всіх бажаючих в залу судового засідання", - резюмував Сірий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: