Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Попов продовжує звітувати, куди подів квитки на "Олімпійський"

П'ятниця, 7 жовтня 2011, 12:19

На вiдкриття оновленого НСК "Олiмпiйський" приїдуть делегацiї низки мiст-побратимiв Києва, зокрема з Москви, на чолi з мером Сергiєм Собянiним.

"До нас приїжджають нашi колеги - керiвники наших мiст-побратимiв. Це мери Москви, Мiнська, Єревана, Риги, делегацiї з Кишинева та iнших мiст. Представницький такий кворум", - заявив голова Київської мiськдержадмiнiстрацiї (КМДА) Олександр Попов на колегiї КМДА у п'ятницю.

Вiн також повiдомив, що мерiя розповсюдила понад 10 тис. квиткiв серед столичної молодi - школярiв i студентiв, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Заступник голови КМДА Олександр Пузанов повiдомив, що загалом КМДА отримала для розповсюдження 12 тис. 461 квиток на вiдкриття НСК "Олiмпiйський". З них 9 тис. 351 квиток, або 75% вiд загальної кiлькостi, передали вишам i школам для розповсюдження серед студентiв та учнiв у випускних класах.

Крiм того, додатково 1 тис. 570 квиткiв отримали студенти та школярi, якi беруть участь у постановцi, присвяченiй вiдкриттю стадiону.

Отже, загалом на сферу освiти було отримано понад 11 тисяч квиткiв, наголосив Пузанов.

Решту квиткiв розповсюдили серед працiвникiв комунальних пiдприємств, а також пiдприємств, якi брали участь у будiвництвi стадiону. Крiм того, квитки отримали працiвники Пiвденно-Захiдної залiзницi, Київради, КМДА.

Урочисте вiдкриття НСК "Олiмпiйський" заплановане на 20:00 суботи, 8 жовтня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: