Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Літак з Ківаловим розгерметизувався?

П'ятниця, 7 жовтня 2011, 17:35

Лiтак Boeing-737 авiакомпанiй "АероСвiт" у п'ятницю виконав рейс Київ-Одеса на малiй висотi через можливу розгерметизацiю салону.

Про це "Iнтерфакс-Україна" повiдомив помiчник генерального директора "АероСвiту" зi зв'язкiв iз громадськiстю Сергiй Куций.

"Лiтак вилетiв iз Києва о 13:05. Пiд час набирання висоти, приблизно через 20 хвилин пiсля початку польоту, спрацював датчик, що сигналiзує про зниження тиску в пасажирському салонi, пiсля чого випали кисневi маски. Поки що ми не можемо пiдтвердити, чи була розгерметизацiя салону, чи сталася помилка у показаннях датчика. Це можна буде визначити лише пiсля ретельного обстеження лiтака", - сказав він.

За його словами, пiсля сигналу екiпаж дiяв вiдповiдно до iнструкцiй на випадок розгерметизацiї: пiлоти зменшили висоту до безпечного рiвня.

Пiсля цього пасажирам повiдомили, що потреби в користуваннi масками бiльше немає.

"Бортпровiдники опитали пасажирiв про стан здоров'я i провели вiзуальний огляд. Пiсля приземлення в Одесi пасажирiв перевiрили медики. В аеропорту чергувала замовлена ще в Києвi машина "швидкої допомоги", яка мала забрати двох людей з обмеженими фiзичними можливостями. У результатi iнциденту нiхто з пасажирiв не потребував її послуг", - сказав Куций.

За його словами, у подiбних випадках для розслiдування iнцидентiв авiацiйна влада створює спецiальну комiсiю.

Як повiдомили ЗМI, в цьому лiтаку летiв депутат від Партiї регiонiв Сергiй Кiвалов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування