Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Запоріжжі навіть директора водокачки призначають тільки з "регіоналів"

Четвер, 3 листопада 2011, 09:38

У Запорізькій обласній організації Партії регіонів знали про те, що готується зміна губернатора, і навіть провели з цього приводу екстрену нараду.

Про це пише газета "Комерсант-Україна".

Голова Запорізької облради Павло Матвієнко припустив, що в роботі обласної виконавчої влади могли бути допущені помилки, однак відкинув обвинувачення опонентів у непрофесіоналізмі команди звільненого Бориса Петрова.

"Робота була ефективною. А не помиляється лише той, хто нічого не робить", - сказав Матвієнко. 

Тим часом у запорізькій облорганізації партії "Батьківщина" діяльність Петрова оцінили інакше.

Лідер фракції "Батьківщина" в облраді Микола Фролов зазначив, що рішення про зняття губернатора є об'єктивною оцінкою його діяльності.

"У Запорізькій області маса проблем, починаючи від контролю над виділенням і використанням землі й закінчуючи конфліктами між різними суб'єктами управління", - сказав він

"При цьому – повний провал у кадровій політиці. Навіть директора водокачки призначають, лише переконавшись у його приналежності до Партії регіонів. Звідси й така ситуація", - заявив Фролов. 

Як відомо, 2 листопада президент підписав указ про звільнення керівника Запорізької області Бориса Петрова.

Новим головою Запорізької ОДА президент призначив заступника глави парламентської фракції Партії регіонів Олександра Пеклушенка, який народився в Запоріжжі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування