Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко про Януковича: "У великого корабля - велика кораблетроща"

Середа, 7 грудня 2011, 16:18

Юрій Луценко вважає, що за два роки президентства Віктор Янукович втратив підтримку своїх виборців.

"Я переконаний, що за ці два роки Янукович пройшов шлях до політичного розлучення з українськими виборцями. Усі соціологічні опитування свідчать, що у великого корабля – велика кораблетроща", - написав він на запитання "ЛІГАБізнесІнформ".

"У цьому зв'язку зміна влади неминуча. Питання полягає лише в часі й у способі змін. З часом уже досить ясно. Уведення мажоритарної складової парламентських виборів унеможливлює перемогу опозиції, достатню для припинення узурпації влади", - зазначив Луценко.

Таким чином, за його словами, "повна зміна пострадянського спазму сучасної української історії відбудеться в 2015 році на президентських виборах".

"Тут виникає питання про спосіб. А саме: чи змириться ПР із очевидним фактом програшу Януковича лідеру опозиції в другому турі виборів? Відповідь на це питання й буде диктувати, власне, спосіб змін. Відповідь на це питання буде давати народ. Але залежно від дій влади – або на виборах, або на Майдані", - зазначив Луценко.

Він також вважає, що "перемогти нинішню монополію Партії регіонів можна тільки об'єднанням опозиції в єдиний список для реалізації єдиної програми".

"І публічно, і в приватних листах я звертаюся до опонентів Януковича: узгодженість спільних дій – єдиний шлях до перемоги", - підкреслив Луценко.

Він також запевнив, що "не змінив своїх політичних поглядів і принципів".

"Буду й далі їх відстоювати. Де саме – у камері чи на мітингу - залежить не від мене. Але ніщо не змусить мене злякано мовчати або співати під чужу дудку", - заявив Луценко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування