Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко підозрюють, що одна з її сусідок - не ув’язнена

Четвер, 3 травня 2012, 16:01

Захист Юлії Тимошенко не володіє інформацією про її нових сусідок, яких недавно підселили в камеру екс-прем'єра.

"Ситуація з новими сусідками покрита мороком, ми не знаємо, хто ці люди", - заявив захисник Тимошенко Сергій Власенко на брифінгу біля стін Качанівської колонії в четвер, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"У нас є побоювання, що одна з цих жінок - не ув’язнена", - сказав він, додавши, що така інформація отримана з конфіденційних джерел.

На питання журналістів, яка роль цієї жінки в такому випадку, Власенко сказав, що це питання не до нього.

Він також зазначив, що захист Тимошенко не володіє інформацією про терміни можливого приїзду в Україну лікарів із берлінської клініки "Шаріте", про що ті раніше заявляли.

"Міністерство охорони здоров'я чомусь не залучає сторону Тимошенко до переговорів, пов'язаних з приїздом німецьких лікарів. Нас не інформували ані про перший, ані про другий приїзд", - заявив Власенко.

При цьому він зазначив, що Державна пенітенціарна служба і керівництво Качанівської колонії, як і раніше, не хочуть включати до складу медкомісії професора, екс-міністра охорони здоров'я Миколу Поліщука, на чому наполягає сторона захисту екс-прем'єра.

Власенко також додав, що лікарі з медичної частини Качанівської колонії періодично проводять візуальний огляд Тимошенко, але більш поглиблених, спеціальних оглядів не роблять.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування