Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко відкинув єгипетський і сирійський сценарії: "Не робіть лохів з нас"

П'ятниця, 7 вересня 2012, 15:04

Україна – європейська країна, в якій не може бути єгипетського чи сирійського сценарію, переконаний екс-президент Віктор Ющенко.

На прес-конференції у Львові у п’ятницю він сказав, що бачив по телебаченню рядок-"блискавку" із запитанням: "За яким сценарієм піде Україна – єгипетським чи сирійським".

"Не робіть лохів з нас… Ми – європейська країна", - заявив на це Ющенко, цитує Zaxid.net.

Він також сказав, що об’єднана опозиція не має порядку денного щодо майбутнього України.

"Об’єднана опозиція – це та сама "ширка", яка була в 2008 році ініційована", - наполягає Ющенко, маючи на увазі ініціативу щодо створення так званої широкої коаліції між Партією регіонів і демократичними політсилами у Верховній Раді.

За словами лідера "Нашої України", Об’єднана опозиція і Партія регіонів – це "два валянки однієї пари" і закликав виборців не шукати між ними різниці:

"Я готовий програти тут, в "Нашій Україні", ніж виграти там", - заявив Ющенко.

При цьому він закликав виборців не робити тієї помилки, яку вони зробили на президентських виборах у 2010 році, вибираючи між двома політичними таборами, які вступили між собою у конфронтацію.

"Ані Партія регіонів, ані Об’єднана опозиція не мають порядку денного щодо майбутнього України і шукають конфронтації через те, що на конфронтації простіше виграти", - вважає Ющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування