Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Експерт: лист Кузьміна в США зіграє на користь Тимошенко

П'ятниця, 5 жовтня 2012, 09:31

Захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко не збирається звертатися до Сенату США із заявою у відповідь на лист першого заступника генпрокурора Рената Кузьміна.

Про це він завив у коментарі газеті Комерсант-Україна.

"Навіщо коментувати шизофренію? Завтра Кузьмін заявить, що Тимошенко розіпнула Христа, а Інна Богословська буде в нього свідком", - пожартував він.

"Це набір слів, який не має ніякого відношення до юриспруденції, людина не розуміє базових принципів невинуватості — до рішення суду ніхто не має права говорити такі речі",— сказав Власенко. 

Експерти вважають, що лист Кузьміна зіграє на користь захисту Юлії Тимошенко.

"Звернення Кузьміна до сенату говорить про те, що в Генпрокуратурі всерйоз сприйняли резолюцію по Україні", - відзначила директор Інституту світової політики Олена Гетьманчук.

"Теоретично автор листа може зустрітися з окремими сенаторами, але треба розуміти, що такого роду звернення буде сприйнято сенатом як визнання того, що газова справа Юлії Тимошенко - політична",- заявила вона.

За її словами, при подібних зверненнях українським чиновникам варто враховувати золоте правило американської політики, за яким, будь-які внутрішні суперечки не виносяться за океан. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: