Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україні буде мокрий сніг

Четвер, 3 січня 2013, 14:05

4 січня в Києві хмарно з проясненнями, часом мокрий сніг з дощем, вітер західний, 5-10 м/с.

Температура повітря протягом доби близько 0 градусів, повідомляють Українські новини з посиланням на Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, часом мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, вітер північно-західний, 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура протягом доби -3...+3 градуси.

У Карпатах уночі часом сніг, удень часом мокрий сніг, температура повітря вночі -2...-7 градусів, удень 0...-5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, часом мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби +2...-3 градуси.

У центрі України хмарно з проясненнями, часом мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, вітер південно-західний, 7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби +2...-3 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, часом мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-6 градусів, удень +2...-3 градуси.

На півдні України хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень часом мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, вдень -2...+4 градуси.

У Криму хмарно з проясненнями, вночі без опадів, вдень часом мокрий сніг з дощем, на дорогах ожеледь, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +2...-3 градуси, удень +2...+7 градусів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування