Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За графіті з Януковичем затримали 2 свободівців

Понеділок, 4 лютого 2013, 17:07

У Миколаєві в ніч проти 4 лютого затримали двох активістів ВО "Свобода" за малювання графіті з обличчям президента Януковича..

Як повідомили у МВС в Миколаївській області, близько 3-ї ночі надійшло повідомлення про те, що на перетині пр. Леніна та вул. Садової, на паркані церкви, двоє невідомих чоловіків фарбою наносять написи.

ЦПрибувши на місце пригоди та обстеживши прилеглу територію, правоохоронці виявили двох молодиків, які в руках, одягнутих у гумові рукавиці, тримали трафарети для нанесення напису та балони із фарбою. На питання міліціонерів, що молоді люди роблять у таку пізню годину поруч церкви та чому мають при собі фарбу та трафарет, чоловіки відповіли, що вони просто прогулюються", - йдеться у повідомленні, яке цитує "Тиждень".

Щодо затриманих  25-річних чоловіків, які виявились представники обласного осередку однієї із політичних партій, було складено протоколи про адміністративне правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ст. 152 КУпАП  - порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів.

Разом з тим в обласному осередку ВО "Свобода" повідомили, що  було затримано їх активістів Володимира Губського та Віталія Іванущика.

"Близько 6:30 затриманих свободівців було звільнено…Націоналістам інкримінують малювання графіті із зображенням схожої на Януковича людини з червоною плямою на лобі", - повідомили у "Свободі".

Також у "Свободі" вказали, що "під час огляду речей затриманих на столі з'являлися незрозумілі предмети, які працівники міліції пакували в спеціальні пакети разом із особистими речами свободівців". "Щодо вилучених речей хлопці не отримали жодних документів, зокрема й копії адміністративного протоколу", - заявили в партії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
Харків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
22:38
БоксБогачук: Якщо Ломаченко програє, то, напевне, завершить кар’єру
Усі новини...
Реклама: