Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокурор хоче клопотати про примусову доставку Тимошенко

Вівторок, 5 березня 2013, 14:52

На наступному засіданні Київського райсуду Харкова у справі "ЄЕСУ" обвинувачення клопотатиме про примусову доставку до зали засідань екс-прем’єра Юлії Тимошенко.

Про це повідомила представник держобвинувачення у справі щодо діяльності корпорації "Єдині енергетичні системи України" Марина Капінос, яку цитує УНІАН.

Як відомо, у вівторок засідання суду було перенесене на 22 березня через неявку в суд Тимошенко.

Капінос зазначила, що чергова неявка Тимошенко на засідання суду свідчить про те, що "вона намагається уникнути кримінальної відповідальності за вчинені нею злочини".

"З урахуванням її відповіді на запит суду, можливо, наступного разу державними обвинувачами буде вжито заходів щодо прискорення початку розгляду справи", - сказала прокурор.

"Можливо, наступного разу державне обвинувачення буде вимушене вжити заходів та запропонувати суду організувати примусову доставку", - додала Капінос.

За її словами, наразі немає ніяких протипоказань щодо явки Тимошенко до суду, натомість є висновок судово-медичної експертизи про те, що екс-прем’єр може брати участь у судових засіданнях.

"На сьогоднішній день ніяких інших документів, крім висновку судово-медичної експертизи про можливість її участі в судових засіданнях, немає. Є дані про те, що Тимошенко може брати участь у судових засіданнях і ніяких протипоказань щодо фізичного стану її здоров’я та участі в судових засіданнях немає", - підкреслила прокурор. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: