Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Про саморозпуск Ради не йдеться - Макеєнко

Четвер, 4 квітня 2013, 16:17

Депутат від Партії регіонів Володимир Макеєнко запевняє, що про саморозпуск Верховної Ради не йдеться.

"Та Боже збав!", - сказав він у коментарі телеканалу ТВі у відповідь на запитання, чи розглядається такий варіант розвитку ситуації.

"Наше завдання – приймати закони, в тому числі й ті, які прийняли сьогодні. Всі (прийняті) – економічні закони, жодного немає політичного. Ми розглядали всі необхідні для держави питання: сільськогосподарське забезпечення, медичне, соціальні внески", - зазначив він.

"Це – наше завдання. Нас виборці обрали, ми повинні працювати. В якому приміщенні – виборців це не дуже сильно хвилює", - заявив Макеєнко.

Голова регламентного комітету стверджує, що перенесення засідання Верховної Ради за межі сесійної зали парламенту не суперечить регламенту ВР.

"Якщо наші колеги заблокували Верховну Раду, то ми, згідно регламенту й Конституції України, зобов’язані працювати – ми прийняли рішення проводити засідання в іншому місці, як нам дозволяє регламент", - сказав Макеєнко.

"Про ніякий саморозпуск не йдеться. Вибачте, до нас приєднуються і від опозиції сьогодні. Там було декілька народних депутатів. Як казав один наш політичний герой, "процес пашол", - заявив він.

"У попередньому скликанні (ВР) із опозиції 155 депутатів вийшло 50. зараз теж уже близько 10-ти з початку скликання", - сказав "регіонал".

За його словами, коли приїжджаєш до людей у регіони, то розумієш: "Людям потрібен результат нашої роботи. Уряд повинен працювати".

"А все, що робиться інше, – це на шкоду нашій державі", - заявив Макеєнко.

Як відомо, 4 квітня депутати від парламентської більшості під керівництвом спікера Володимира Рибака зібрали нібито засідання парламенту на вулиці Банковій, оскільки опозиціонери блокували трибуну й президію сесійної зали Верховної Ради.

За даними Рибака, на цьому засіданні було понад 240 депутатів. І понад 230 із них підтримали низку законопроектів (загалом було розглянуто близько 25 законопроектів).

За інформацією опозиції ж, на зібранні більшості було всього 180 народних депутатів і воно було нелегітимним – і через місце зібрання, і через кількість учасників.

Опозиція заявила про спробу конституційного перевороту, а також провела своє зібрання у Раді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...