Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Алчевську проплачені виборці голосують за провладного кандидата в мери

Неділя, 2 червня 2013, 18:22

Представники "УДАРу" виявили факт підкупу виборців під час виборів мера Алчевська.

Як повідомили в прес-службі партії, про це заявив нардеп від "УДАРу" Сергій Каплін.

За його словами, при вході на дільницю №01007 стояла група зі списком, яка відмічала виборців, що приходять на голосування.

"В цих списках була вказана кількість виборців та навпроти їх прізвищ були проставлені суми, як їм виплачувалися", - заявив Каплін.

Крім того проти деяких прізвищ були проставлені помітки, про те, що ці особи вже проголосували.

 фото "УДАРу"
  фото "УДАРу"
  фото "УДАРу"

"Це були списки осіб, які мають проголосувати за провладного депутата", - сказав народний депутат.

"Ударівці" викликали міліцію для затримання порушників.

У той же час, прес-служба Партії регіонів заявляє, що на одній з виборчих дільниць Алчевська провокатори спробували "підставити" Партію регіонів, розігравши спектакль із фальсифікацією голосування.

"Один з провокаторів, молодий чоловік у яскраво-червоних шортах, грав роль "сотника" від Партії регіонів. Другий провокатор, яким є відомий активіст громадського руху "Чесно" Всеволод Філімоненко, зробив вигляд, що нібито "вирахував" молоду людину в яскраво-червоних шортах, і кинувся за нею в погоню. Але раптово передумав і став робити гучні заяви про спробу сфальсифікувати підсумки виборів на дільниці", - стверджують у партії.

Пізніше "Українській правді" у русі "Чесно" заявили, що Філімоненка "з ганьбою виключили з Чесно ще у жовтні 2012 року через підозру у вимаганні коштів від довіреної особи кандидата". 

Згодом представники "УДАРу" виявили в Алчевську автомобіль із "заготовленими протоколами з результатами голосування".

Як заявив "ударівець" Сергій Каплін, автівку - чорний джип з номерами ВВ 4609 ВН - було виявлено між дільницями 33 та 34.

 фото "УДАРу"

"Через скло видно, що в салоні лежить агітація Партії регіонів, та папери, що нагадують копії протоколів з результатами голосування за кожного кандидата по низці дільниць. Ми не виключаємо, що це вже заготовлені результати виборів", - сказав Каплін.

  фото "УДАРу"

Представники "УДАРу" викликали міліцію, яка зафіксувала цей факт. Разом з тим міліціонери відвели в бік власника авто та допитали його.

  фото "УДАРу"

На місце події прибув керівник Луганськоі облорганізації Партії регіонів. Представники міліції транспортували автівку на штрафмайданчик.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування